MAATWERK

BADKAMERS KEUKENS BURELEN KASTEN DRESSINGS  MEUBELS

KEUKENS EN BADKAMERS

Als u op zoek bent naar een unieke en originele afwerking op maat voor uw bedrijf of woning kunt u vertrouwen op Alfa Design uit Willebroek, Antwerpen. Onze moderne machines en apparatuur stellen ons in staat om op maat gemaakte designproducten te vervaardigen. Met jarenlange ervaring bieden wij gespecialiseerde oplossingen voor:

Keukens
Ons team van ontwerpers creëert keukens op maat die aansluiten op uw smaak en kookgewoontes. Onze ontwerpen bieden u alle comfort, pure kwaliteit en modern design. Bekijk enkele van onze keukeninterieurs bij Realisaties!

Badkamers
Wij staan al jaren klaar met een oplossing op maat voor uw badkamerinterieur. Ons maatwerk wordt ontworpen en geïnstalleerd door vakkundige en ervaren medewerkers waardoor elk badkamerproject tot een succesvol en tevreden einde wordt gebracht.

DRESSINGS, KASTEN EN BOEKENREKKEN

Dressings
Bij Alfa Design hebben we ruime ervaring in het ontwerpen van dressings, walk-in-kasten en inbouwkasten. We kunnen een kast bouwen op basis van uw eigen ontwerptekeningen of van een ontwerp dat onze eigen ontwerpers hebben gemaakt. De indeling, stijl en afwerking worden door u bepaald, zodat u altijd verzekerd bent van een kast op maat die voldoet aan al uw wensen en van de hoogste kwaliteit.

Kasten en Boekenrekken
Onze ontwerpers en designers maken kasten en rekken op maat voor elke toepassing. Of het nu gaat om ingebouwde kasten en elementen, hifi-meubels en tv-kasten (zelfs geautomatiseerd), bureaukasten, boekenrekken en legplanken, kledingkasten, dressings, schoenenkasten en schoenrekken, keukenkasten, ladekasten en elementen…
Wij zorgen voor een kast op maat, daar waar u  opbergruimte nodig heeft.

BUREAUS EN MEUBELS

Voor het ontwerpen van moderne bureaus, kantoormeubelen en op maat gemaakt meubilair bent u bij ons aan het juiste adres. We ontwerpen design tafels, stoelen, werkbladen, kasten en andere bureaumeubels volgens uw wensen. We hebben ervaring in maatwerk voor interieurprojecten in de detailhandel, bank- en automobielsector. Neem gerust een kijkje bij enkele van onze recente projecten!

Alfa design

KEUKENS|BADKAMERS|MEUBELS|BURELEN
BOEKENREKKEN |DRESSINGS|KASTEN

nl_BENL